DIRECT CONTACT OPNEMEN?

040-2854242

info@vanwijnenautos.nl

SERVICE & DIENSTEN

Bovag garantie

Op reparaties en bij aankoop van een auto gelden de garantievoorwaarden zoals door de BOVAG is vastgelegd. Dat geeft u een stukje zekerheid.

Lees garantiebepaling >

 

Werkplaatsafspraak maken

Een afspraak maken voor onderhoud of reparatie wanneer het U uitkomt? dat kan vanaf nu online.

Online afspraak maken >

   

Fabrieksgarantie

Heb ik nog recht op fabrieksgarantie als ik mijn auto bij een onafhankelijk autobedrijf laat onderhouden?

Lees verder >

   

Bovag pechhulp

U wilt naar uw werk gaan, start de auto en ....niets. De accu heeft het begeven en even naar uw eigen garage rijden gaat niet. Dan is het prettig als een vertrouwd bedrijf u komt helpen. Daarom bieden wij U de mogelijkheid om pechhulp-service af te sluiten bij de Bovag.

Lees verder >

Bandenservice

Voor alle soorten banden kunt u bij ons terecht. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw winter/zomerbanden bij ons op te slaan.

Afspraak maken >

Schadeherstel

Ook bij schade aan uw auto kunt u bij ons terecht en dragen wij er zorg voor dat uw auto vakkundig wordt gerepareerd. Wij hebben vervangend vervoer voor u en regelen alles van a tot z!

Aircoservice

Regelmatig onderhoud van de airconditioning in de auto bespaart u hoge reparatie kosten, zorgt voor zuiniger rijden en voorkomt nare luchtjes in de auto.

Afspraak maken >

Ruitschade

Ruitschade overkomt zelfs de beste bestuurders. Een gebroken ruit, een sterretje in uw voorruit door steenslag is niet altijd te voorkomen. Zeker bij een sterretje in de ruit is snel herstel gewenst, om te voorkomen dat de ruit alsnog helemaal kapot gaat. Hier kunt u online een afspraak maken om uw ruit te repareren.

Online afspraak maken >